Nieuwsbrief 1 (verstuurd op 26 april 2024)

Beste leden,

hierbij de eerste nieuwsbrief van Duin en Bos Bootcamp en meteen een lange. Veel leesplezier!!

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Jubileum
Administratie en inschrijven
Prijzen
Website
Toekomstige ontwikkelingen
Hulpvraag

Agenda

 

Jubileum

op 1 juni 2023 gaf ik mijn eerste bootcamp training en daarmee was Duin en Bos Bootcamp officieel gestart.

op 1 juni 2024 geef ik daarom een jubileum training voor alle leden die het afgelopen jaar hebben deelgenomen. Jullie zijn individueel of via de groepsapp al hiervoor uitgenodigd. Vanaf nu kun je je inschrijven voor deze jubileum bootcamp.

Gratis voor leden. Voor proeflessen en drop-ins zijn de kosten het gelimiteerde bedrag van €5

 

Administratie en inschrijven

Duin en Bos Bootcamp groeit gestaag door en dat is natuurlijk geweldig. Dit betekent echter ook dat de administratieve handelingen voor mij ook steeds groter worden. Ik heb daar in het begin bewust voor gekozen om de kosten laag te houden. 
Om mij volledig te kunnen richten op het programmeren van mooie, uitdagende trainingen voor jullie en niet op allerlei administratieve rompslomp, ga ik het volgende wijzigen:

1. Bij de aanschaf van een losse les, rittenkaart of abonnement dien je direct het bedrag te betalen via iDeal. Deze administratie ga ik de komende weken inregelen, dus tot die tijd zullen de betalingen nog via een tikkie verlopen. Zodra iDeal betalingen mogelijk zijn, zal ik dat jullie laten weten.

2. Voor de familie bootcamp kun je als ouder voortaan een familie account aanmaken en je kind als lid toevoegen. Via dit familie account kun je voor je kind een eigen rit voor de familie bootcamp aanschaffen en direct betalen.

 

Prijzen

Met de groei en de bovengenoemde kosten voor verbeteren van administratie ga ik de prijzen wat verhogen.

Naast de losse lessen en rittenkaarten, ga ik ook abonnementen aanbieden. 

Hieronder alle prijzen op een rijtje:

losse les: €8,50

5-rittenkaart: €40. Let op. Deze is voortaan 2 i.p.v. 3 maanden geldig. Inclusief de familie bootcamp zijn dat 10 lessen in 2 maanden.

10-rittenkaart 3 maanden geldig: €75

10-rittenkaart 4 maanden geldig: €80

10-rittenkaart 6 maanden geldig: €85

Onbeperkt abonnement bootcamp (incl. familie bootcamp): €40. Dit abonnement sluit je voor 6 maanden af en daarna per maand opzegbaar. Als je dit abonnement afsluit, krijg je elke maand 7,50% korting op je maandtarief.

Familie bootcamp tot 13 jaar: €6

Familie bootcamp vanaf 13 jaar: gelijk aan losse les €8,50 of voor leden een rit van de rittenkaart of abonnement credit

Ik ben heel zorgvuldig geweest in het berekenen van de kosten, maar het is mogelijk dat ik hier toch een foutje gemaakt heb. Laat het mij weten als je merkt dat er iets niet klopt bij het aanschaffen van lessen.

 

Website

Sinds een aantal weken is mijn website www.duinenbosbootcamp.nl online. Daar ben ik heel bij mee. Neem vooral een kijkje en als je nog tips hebt of een foutje bespeurd, laat het mij dan weten.

 

Toekomstige ontwikkelingen

Afgelopen week heb ik voor het eerst een gesprek gehad met een business coach. Een aantal zaken uit dat gesprek wil ik met jullie delen.

Uitbreiding van lessen:
Met name de familie bootcamps zijn zeer succesvol. Hier ga ik er dan ook meer van geven. Zodra ik dat heb ingepland, zie je ze verschijnen in het rooster. Ik zal jullie ook via een nieuwsbrief of whatsapp groep hierover informeren.

Daarnaast ben ik van plan om vanaf eind juni ongeveer een extra les te gaan geven. Dit zal vooral tijdens de zomerperiode zijn. Exacte dagen, datums en tijdstippen volgen later. Na de zomer ga ik bepalen of dit een vaste extra les gaat worden.

Ik ben ook aan het nadenken over uitbreiding van mijn diensten. Denk hierbij aan personal training, kracht en conditietraining voor sportteams, bedrijfsbootcamp, powerwalk, Opa/oma – kleinkind training (aanvulling en/of variant op de familie bootcamp). Mocht je hierin geinteresseerd zijn, neem dan contact met mij op. Mocht je andere mensen/bedrijven/sportverenigingen weten die dit interessant vinden, laat het mij ook weten. In overleg is heel veel mogelijk. 

Opleiding:
In de maand juni ga ik 3 dagen op cursus om gecertificeerd bootcamp trainer te worden. Dit is onderdeel van een Outdoor pakket dat ik heb afgenomen bij het AALO. In nov 2024 en voorjaar 2025 zal ik nog 3 dagen hardloop trainer gaan volgen en 3 dagen “speed and agiliy” 

Hulpvraag

Ik ben ontzettend blij met jullie als klanten en daarom ga ik jullie binnenkort vragen om een poll in te vullen. Met jullie antwoorden kan ik mijn bedrijf nog beter maken en mijn diensten nog meer laten aansluiten bij jullie behoeften.

Agenda

28 april 2024: Familie bootcamp

9 mei 2024 (Hemelvaartsdag): Familie bootcamp

26 mei 2024: Familie bootcamp

1 juni 2024: Jubileum bootcamp ter ere van het 1-jarig bestaan van Duin en Bos Bootcamp

30 juni 2024: Familie bootcamp

 

Heb je nog vragen, ideeen, tips, laat het mij weten.

met sportieve groet

Marco